Проверка на резултати

Вече можете удобно и лесно да проверите Вашите изследвания

Запишете час за преглед

Проверете работното време на избрания от Вас лекар и запишете час за преглед

Клинични пътеки

На Ваше разположение е пълния списък на договорените с НЗОК клинични пътеки

Новини

13 Юли

НОВО ОТДЕЛЕНИЕ ПО ДИАЛИЗНО ЛЕЧЕНИЕ ОТВОРИ ВРАТИ В УНИВЕРСИТЕТСКА БОЛНИЦА "КАНЕВ"

17.10.2019г.

Днес на официална церемония Негово Високопреосвещенство Русенски митрополит Неофит освети новата пациентска част на отделението по Диализно лечение. На освещаването присъства самият Игнат Канев. Церемонията уважиха министърът на здравеопазването г-н Кирил Ананиев и г-жа Жени Начева – заместник-министър на здравеопзването.

 

hemodializa 1

Цялостното разширение и ремонта бяха финансирани от Благотворителна фондация „Игнат Канев“. Стойността на проекта възлезе на 500 хиляди лева. Паралелно с това беше извършено и цялостно подновяване на апаратурата и оборудването в отделението. Финансовият ресурс за това бе осигурен от Министерството на здравеопзването- 600 хиляди лева. С тези средства бяха закупени 22 апарата за хемодиализа, водоочистваща система, електрически хемодиализни столове и легла. Бяха закупени и 2 хемодиализни апарата от дарители, представители на местния бизнес. Университетска болница „Канев“ и целият екип на отделение „Диализно лечение“ благодарят на Благотворителна фондация „Игнат Канев“, Министерството на здравеопазването и на фирмите-дарители: „ДОМИНЕКС ПРО“ ЕООД; „СТРОЙСВЕТ“ ООД; „РОАН 90“ ООД; „ГОРАИНВЕСТ“АД И „МЕГАХИМ“АД.

Средствата, дарени до момента от Благотворителна фондация „Игнат Канев“ за Университетска болница „Канев“, общо възлизат на близо 2 милилона лева.

hemodializa 6

РусеМедиа

Прочетено 1722 пъти Последна промяна Вторник, 13 Юли 2021 22:30
УМБАЛ Канев

УМБАЛ "Канев" АД е лечебно заведение за болнична помощ, което осъществява дейността си при стриктно спазване на изискванията на Закона за лечебните заведения, Търговския закон и останалите действащи нормативни актове. 

сайт: www.mbal.rousse.bg/
  • Адрес:
    ул."Независимост" 2
    Русе 7002
  • Телефон:
    +359 82 887215 - Изп. директор
    +359 82 887351 - Регистратура

ДА ПОДДЪРЖАМЕ ВРЪЗКА