Проверка на резултати

Вече можете удобно и лесно да проверите Вашите изследвания

Запишете час за преглед

Проверете работното време на избрания от Вас лекар и запишете час за преглед

Клинични пътеки

На Ваше разположение е пълния списък на договорените с НЗОК клинични пътеки

Covid-19

БЛАГОДАРИМ ЗА ПОДКРЕПАТА

22.03.2020г.

darenie shlemove

УМБАЛ "Канев" получи първите предпазни шлемове, които са изработени благодарение на екипа на Катедра "Телекомуникации" на Русенски университет "Ангел Кънчев". Лично ректорът на университета чл.-кор. проф. дтн Христо Белоев достави дарението в университетската болница, което бе прието от изпълнителния директор Иван Иванов. Голямата болница изразява своя искрена благодарност към екипа на русенската Алма Матер, както и на Стопанска камара - Русе, които показват своята съпричасност и социална отговорност към целия медицински персонал в бробата му с епидемията от корона вирус!

БЛАГОДАРИМ ЗА ПОДКРЕПАТА

19.03.2020г.

darenie danini 3

Екипът и ръководството на УМБАЛ „КАНЕВ“ АД искрено благодари на фирма  DANINI, които дариха защитни маски за медицинския персонал на болницата.

РЕСПЕКТ към целия екип на модната компания DANINI за благородната им инициатива, която показва тяхната съпричастност с екипа на Университетска болница "Канев" ! На екипа на DANINI пожелаваме здраве и успех!

ОТКРИХА ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА ЗА УМБАЛ „КАНЕВ“

17.03.2020г.17.03 daritelska s ka

Бизнесът поде инициатива за подкрепа на УМБАЛ „Канев“ - Русе чрез разкриването на дарителска сметка. В нея ще се набират финансови средства, които ще се използват от болницата за ограничаване разпространението на корона вируса в региона. Инициативата е под егидата на Община Русе.

Още по темата можете да намерите тук: РусеМедиа

 

Страница 4 от 4
  • Адрес:
    ул."Независимост" 2
    Русе 7002
  • Телефон:
    +359 82 887215 - Изп. директор
    +359 82 887351 - Регистратура

ДА ПОДДЪРЖАМЕ ВРЪЗКА