Проверка на резултати

Вече можете удобно и лесно да проверите Вашите изследвания

Запишете час за преглед

Проверете работното време на избрания от Вас лекар и запишете час за преглед

Клинични пътеки

На Ваше разположение е пълния списък на договорените с НЗОК клинични пътеки

Здравни новини

02 Юни

ДАРЕНИЕ ЗА 50 ХИЛЯДИ ЛЕВА ПОЛУЧИ КЛИНИКАТА ПО ОРТОПЕДИЯ И ТРАВМАТОЛОГИЯ

20.02.2020г.

Собствениците на фирма „Доминекс Про“ Нина и Георги Крушеви  дариха на Клиниката по ортопедия и травматология операционна маса, операционна лампа, както и уреди, с които бе обзаведена стая за първична рехабилитация на пациенти на стойност 50 000 лв.

„Заедно със съпруга ми искахме да помогнем на медицинските специалисти да работят в добра среда. Нашата болница също заслужава да има съвременна техника“, сподели г-жа Нина Крушева.

Г-жа Нина Крушева получи благодарствена грамота и плакет на Голямата болница от изпълнителния директор Иван Иванов. Поздравления към дарителите отправиха и областният управител Галин Григоров, кметът Пенчо Милков и председателят на Общинския съвет Иво Пазарджиев.

Университетска болница "Канев" благодари на г-жа Нина Крушева, собственик и управител на "Доминекс Про"ЕООД за сътрудничеството, съпричастността и подкрепата в ежедневната грижа за здравето на пациентите!

darenie dominex 2  darenie dominex 3 
Прочетено 266 пъти Последна промяна Вторник, 13 Юли 2021 22:27
УМБАЛ Канев

УМБАЛ "Канев" АД е лечебно заведение за болнична помощ, което осъществява дейността си при стриктно спазване на изискванията на Закона за лечебните заведения, Търговския закон и останалите действащи нормативни актове. 

сайт: www.mbal.rousse.bg/
  • Адрес:
    ул."Независимост" 2
    Русе 7002
  • Телефон:
    +359 82 887215 - Изп. директор
    +359 82 887351 - Регистратура

ДА ПОДДЪРЖАМЕ ВРЪЗКА