Проверка на резултати

Вече можете удобно и лесно да проверите Вашите изследвания

Запишете час за преглед

Проверете работното време на избрания от Вас лекар и запишете час за преглед

Клинични пътеки

На Ваше разположение е пълния списък на договорените с НЗОК клинични пътеки

Новини

19 Юни

СВЕТОВЕН ДЕН НА ЗДРАВЕТО И ДЕН НА ЗДРАВНИЯ РАБОТНИК

07.04.2020г.den zdrrab

УМБАЛ „Канев“ поздравява всички лекари,зъболекари, специалисти по здравни грижи, акушерки и работещи в сферата на здравеопазването с днешния 7 април – Световен ден на здравето и Ден на здравния работник!
На този ден ние изразяваме своята благодарност към вас за вашия професионализъм и всеотдаен труд.

Днес всеки поглед на надежда е отправен към Вас! Днес, отговорността, която носите за другите е по- голяма от всякога! Вашата професия е не просто работа, но и мисия за опазване на най-ценното - човешкия живот.
По целия свят хората изразяват своята благодарност и признателност към Вашата отдаденост, към силния Ви дух, към борбеността Ви и непоколебимостта Ви да спасявате човешки животи!
Днес навсякъде виждаме снимки на медицински работници, които въпреки извънредната ситуация намират сили с усмивка да ни пожелават да бъдем здрави и отговорни. Пожелаваме Ви тази нестихваща вълна на обществено признание и подкрепа към Вас да продължава и тя да се запази и след тези трудни дни.
Бъдете здрави!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Прочетено 580 пъти
УМБАЛ Канев

УМБАЛ "Канев" АД е лечебно заведение за болнична помощ, което осъществява дейността си при стриктно спазване на изискванията на Закона за лечебните заведения, Търговския закон и останалите действащи нормативни актове. 

сайт: www.mbal.rousse.bg/
  • Адрес:
    ул."Независимост" 2
    Русе 7002
  • Телефон:
    +359 82 887215 - Изп. директор
    +359 82 887351 - Регистратура

ДА ПОДДЪРЖАМЕ ВРЪЗКА