Проверка на резултати

Вече можете удобно и лесно да проверите Вашите изследвания

Запишете час за преглед

Проверете работното време на избрания от Вас лекар и запишете час за преглед

Клинични пътеки

На Ваше разположение е пълния списък на договорените с НЗОК клинични пътеки

Covid-19

ЩЕ СЕ СПРАВИМ ЗАЕДНО!

06.04.2020г.

darenie modis

Сърдечна благодарност към Модис България ЕООД!

Екипът на УМБАЛ КАНЕВ АД изразява своята признателност за щедростта и подкрепата към медиците и персонала на лечебното заведение!

Модис България ЕООД направи дарение от 2000 броя предпазни маски за многократна употреба, за да се чувстват нашите лекари, специалисти по здравни грижи, санитари и администрация защитени!

На екипа на Модис България ЕООД пожелаваме здраве, силен дух и успехи!

БЛАГОДАРИМ ВИ ЗА ПОДКРЕПАТА!

03.04.2020г.

darenie cola

Сърдечна благодарност и респект към екипа на Системата на Кока-Кола в България за тяхната щедрост и морална подкрепа към медиците и пациентите, които се борят с COVID-19 в Университетска болница “Канев”!

Компанията дарява 1440 литра безалкохолни напитки с търговските марки на Кока-Кола, които да бъдат използвани единствено и само за подпомагане нуждите на Голямата болница по повод извънредното положение, свързано с епидемията.

Благодарим Ви за милия жест и желаем от сърце здраве, силен дух и успехи!

БЛАГОДАРИМ ВИ, ЧЕ СТЕ С НАС!

02.04.2020г.

darenie izo nosilka 1

Днес ВМРО- Русе, със съдействието на областния управител Галин Григоров дариха на Университетска болница „Канев“ изолационна носилка. Тя е оборудвана със сертифициран хирургичен хепа филтър и е предназначена за осигуряване на вътреболничен транспорт на пациенти, страдащи от остри инфекциозни заболявания.  

БЛАГОДАРИМ ВИ, ЧЕ СТЕ С НАС!

30.03.2020г.

darenie danini 3

Екипът на Университетска болница „Канев“ изразява своята признателност и благодарност за направените дарения за лечебното заведение към:
• Учебен център Рагина ЕООД
• Радиком ЕООД
• ИНТРЪСТ ЕАД
• ЙОРГ 2915 ООД
• САНМЕД България ООД
• МИК-БГ ЕООД
Сърдечна благодарност и за частните дарители г-жа Даниела Петрова, г-жа Румяна Тодорова и г-н Асен Даскалов.
БЛАГОДАРИМ ВИ, че сте редом с нас в борбата срещу COVID-19!
Вашата съпричастност и социална ангажираност дава на нашите медици и персонал увереност и повече спокойствие в ежедневната им грижа за пациентите!
Пожелаваме Ви здраве, силен дух и успехи!

БЛАГОДАРИМ ВИ ЗА ПОДКРЕПАТА!

25.03.2020 г.

darenie danini 3

Денят, в който всички християни отбелязваме Благовещение, започва с добри новини. Университетска болница "Канев" изразява своята благодарност и респект на Tania Nuneva, която направи лично дарение от 3 хиляди лева на лечебното заведение! Нейното желание е с тези средства да бъдат закупени бързи тестове за изследване на COVID-19. Това е поредния хуманен жест! Ние от УМБАЛ "Канев" благодарим от сърце на г-жа Таня Нунева и пожелаваме на нея и семейството й здраве, силен дух и успехи!

БЛАГОДАРИМ ВИ, ЧЕ СТЕ С НАС!

24.03.2020г.

Doctor angel

През изминалата седмица с ръководството на УМБАЛ „Канев“ се свързаха представители на русенския бизнес, които заявиха своето желание да помогнат на Голямата русенска болница,в усилията и да се подготви за борбата с COVID-19.
Изразяваме своята искрена благодарност и РЕСПЕКТ към русенските компании, които до този момент са дарили в апаратура и консумативи близо 300 хиляди лева. Това са куриерска фирма ЕКОНТ, която закупи медицинска апаратура за 250 хиляди лева; „Нетуоркс България“, която също закупи апаратура за 20 хиляди лева и Българската банка за развитие, която закупи консумативи и апаратура за 22 хиляди лева.
Благодарим и на много русенски фирми, които ежедневно даряват защитни облекла и маски за персонала на лечебното заведение.

БЛАГОДАРИМ ВИ ЗА ПОДКРЕПАТА!

24.03.2020г.

darenie bulteks

Сърдечна благодарност и РЕСКПЕКТ към щедростта и социалната отговорност на фирма  Бултекс 99 ЕООД, които дариха ръкавици и предпазни маски на медицинския екип на Университетска болница "Канев"!

На екипа на фирмата пожелаваме здраве и успехи!

БЛАГОДАРИМ ЗА ПОДКРЕПАТА!

23.03.2020г.

darenie danini 3

Екипът на Акушеро-гинекологичен комплекс към УМБАЛ КАНЕВ АД и ръководството на болницата искрено благодарят на Мик Бг Еоод за дарението от 50 водонепромокаеми костюми за защита и 50 маски за многократна употреба! Те са дарени изцяло за екипите, които работят в АГ комплекса. Дарението бе предадено от Теодор Кожухаров, който е пета година студент по медицина във Варна.
Респект към екипа на Мик Бг ЕООД! Пожелаваме Ви здраве и успехи!

  • Адрес:
    ул."Независимост" 2
    Русе 7002
  • Телефон:
    +359 82 887215 - Изп. директор
    +359 82 887351 - Регистратура

ДА ПОДДЪРЖАМЕ ВРЪЗКА