Проверка на резултати

Вече можете удобно и лесно да проверите Вашите изследвания

Запишете час за преглед

Проверете работното време на избрания от Вас лекар и запишете час за преглед

Клинични пътеки

На Ваше разположение е пълния списък на договорените с НЗОК клинични пътеки

Covid-19

02 Юни

БЛАГОДАРИМ ВИ, ЧЕ СТЕ С НАС!

(0 гласа)

24.03.2020г.

Doctor angel

През изминалата седмица с ръководството на УМБАЛ „Канев“ се свързаха представители на русенския бизнес, които заявиха своето желание да помогнат на Голямата русенска болница,в усилията и да се подготви за борбата с COVID-19.
Изразяваме своята искрена благодарност и РЕСПЕКТ към русенските компании, които до този момент са дарили в апаратура и консумативи близо 300 хиляди лева. Това са куриерска фирма ЕКОНТ, която закупи медицинска апаратура за 250 хиляди лева; „Нетуоркс България“, която също закупи апаратура за 20 хиляди лева и Българската банка за развитие, която закупи консумативи и апаратура за 22 хиляди лева.
Благодарим и на много русенски фирми, които ежедневно даряват защитни облекла и маски за персонала на лечебното заведение.

Изразяваме и огромната си благодарност към Русенската стопанска камара, която успя да обедини русенския бизнес в тази извънредна за всички нас ситуация.
Още русенски фирми са заявили готовност да ни подкрепят, за да можем да сме напълно подготвени да посрещнем предизвикателството, пред което сме изправени.
Респект и благодарност към всеки един от дарителите! С Вашата щедрост и съпричастност давате сила и увереност на всички, които работят в Университетска болница „Канев“!

Прочетено 103 пъти
УМБАЛ Канев

УМБАЛ "Канев" АД е лечебно заведение за болнична помощ, което осъществява дейността си при стриктно спазване на изискванията на Закона за лечебните заведения, Търговския закон и останалите действащи нормативни актове. 

сайт: www.mbal.rousse.bg/
  • Адрес:
    ул."Независимост" 2
    Русе 7002
  • Телефон:
    +359 82 887215 - Изп. директор
    +359 82 887351 - Регистратура

ДА ПОДДЪРЖАМЕ ВРЪЗКА